Ana SayfaFacebookPasajım Emeksensin Blog dükkanı

Çoook Mutluyummm...

Hediyelerim geldiii. Fosi'nin öncülüğünü yaptığı bizimde severek katıldığımız hediye etkinliğinde bana Celebi74(Nilgün) arkadaşım çıkmıştı..Kendisinden bana cok güzel bir paket geldi.Çok tesekkür ederim canım..
İçinde akide şekeride vardı paketimin ama onu resimleyemeden benim canavarlar aldılar..
Tuzluklarına bayıldım.Lavanta keselerin hemen yerine kondu güzel güzel kokular vermeye başladılar..Benim gibi bir çay tiryakisine meyve çayları harika...Hele hele keşan desenli örtü bir harika...Ve güzel notun..Çok teşekkür ederim arkadasım..

Devamını Oku...

Hafta Sonu Babetlerim

Hepinize güzel ve huzurlu bir hafta diliyorum. Çok güzel ama bir o kadarda yorucu bir haftasonundan sonra hala yorgunum. 2 afacanla dışarı cıkınca onların peşinde koşturmaktan bir sey anlamıyor insan ama onlar mutlu olunca yorgunluk hak getire..

Bunlarda bu hafta ördüğüm büyük babetlerim. Bu aralar sürekli bebek babetleri örüyordum. Aralarda da birkaçtane büyük babet öreyim dedim. Elimde bebek siparişlerim bollukta araya sığdırdım işte..Yenileride gelecek inşallah..

Devamını Oku...

Yeşil Babetlerim


Daha önce aynısını Leyya'ya örmüştüm. Aynısı istendi. İpler o zaman elimde vardı tekrar bulabilmek için ip fabrikasını ayağa kaldırdım ama buldum sonunda. Buralarda tam olarak aradığın ipleri bulmak çok zor oluyor. Eminönünede herzaman gidemiyorum 3 çocukla. Ama bundan sonra her beğendiğim ipten bol bol alacağım. Evde artık küçük bir yüncü dükkanı kurulur.

Devamını Oku...

Kahve Makosenlerim

Sipariş üzerine ördüğüm 6 aylık makosenler. Renkleri burada donuk çıktı. Kargoya kapıda beklerken resimledim hızlı hızlı.
9 gün tatil felan dediler ama biz annelere hiç tatil yok.Ben nedense hiç dinlenemedim akside daha da fazla yoruldum. Bu arada asosh arkadasımızın bebeği hastaneden cıkmış. Canım gözün aydın..Rabbim bundan sonra sıhhat nasip etsin inşallah..

Devamını Oku...

Kırmızı Babet ve Mavi Yeleğim


Yeni babetlerim vede gülen yüz yeleğim. Aslında bunkardan 2 adet ördüm. 1 Takımı sahibine çoktan vardı ama benim haylazlarca anca resim çekiğ yayınlıyabiliyorum. Ben fotoğraf makinasını elime alınca küçük olan men çekcem fotonaf diye yapısıyor. Elini yada onu cekmeden anca bunları cekebildim. Elini çek diyorum kafasını sokuyor. Abi kardeş bayılıyorlar resim çekilmeye ....

Yeleğimi herzamanki gibi Puff iple ördüm. Babetlerimide coton iple ördüm. Her ikiside 6 aylık bebeğe göre örülmüştür.
Pasajıma ekledim.

Devamını Oku...

Papatya Babetlerim (6 aylık)

Sipariş üzerine ördüğüm papatya babetlerim. Bunları 6 aylık bebeğe göre ve herzamanki gibi coton iple ördüm.Çeyize konacak.

Devamını Oku...

PUFYY YELEK VE CONVERSE PATİK

Sipariş üzerine ördüğüm bebek yeleğim ve converse patikerim. İyi günlerde kullanmaları dileğiyle.

Devamını Oku...