Ana SayfaFacebookPasajım Emeksensin Blog dükkanı

Gaziantep'e Hediye Giden Patiklerim

Örgü Cefe de bir çekiliş yaptım ve 3 arkadasıma patik hediye yollayacaktım. Çekilişte Mehtap'a Pınar'a ve İdil (örgücini) ne cıktı.. Bu kırmızı patikleri Mehtapa gitti. Pazartesi rabbim nasip ederse elinizde olacak.

Bu PAtiklerde yine Mehtapla aynı ilde olan Pnar'a gitti.Çekilişte tek patik demiştim ama pınarın ablası ikiz bekleyince ayırım olmaz dedim ve ikizlere 1 er tane patik yolladım. Anneleri hastanede yatıyor bebişlerin erkek biraz aceleci olduğundan..Rabbim yardımcısı olsun ve hayırlısıyla iki evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

Devamını Oku...

Papatyalı Takımlarım

Papatyalı yelek ve patik takımım.Bu takımı sipariş üzerine ördüm..Ördüren benimde girmeden duramadığım Örgü Cafe nin yöneticisi arkadasım Çiğdem bir arkadaşına hediye olarak ördürdü.  Sahibine ulaştığını düşünerek bende yayınlıyorum. Bunada Puff ip kullandım ipin en güzel özelliği 4 Mevsim olması..
Örgü cafe den de bahsetmeden gecemiyeceğim. Forumda hepsi birbirinde usta ve yardımsever Arkadaşlar var..Ne sorsanız anında yanır alıyorsunuz. Çok harika bir sanal ortam. Bir alışınca mutlaka uğruyorsunuz ve cok güzel bir el örgüsü arşivi var ne ararsanız mutlaka bulabilirsiniz..Kayıt olun derim..

Devamını Oku...

Siyah- Kırmızı Babetler


Aslıonda bu aralar tüm ördüklerimi yükleyemiyorum bloğuma..Elimdeki siparişleri yetiştirmem gerekiyor arada kendi pasajıma ma koymak için sıkıştırıverip örüyorum hemen..Her sabah 05.00 te oğlumu okula yollamak için kalkarım. Bu sabah kalktıktan sonra hemen bu patikleri ördüm. 37-38 numaraya uygun ve %100 coton iple örülmüştür..Sahip olmak isterseniz Pasajıma buyrun yada İsterseniz PTT KARGO ile kapıda ödeme seceneğiyle yollayabilirim...

Devamını Oku...

Mine Hanımın Siparişleri...

Aslında bu patikler sahibine cuma günü ulaştı..Ve bunları giyecek prenseste dünyaya gözlerini actı..Minecim prensesini analı babalı büyüt canım..Güzellikler ve iyilikler hep yanınızda olsun..Mine çok güzel takılar tasarlayan ve bunları pasajda blacktea adı altında satıyor.Mutlaka bir bakın sizde hitap edecek bir ürün mutlaka vardır....

Devamını Oku...

Yün Babetlerim

Yün ve akrilik karışımı bu senenin trendi olan kırçıllı bir iple ve tekrenk olarak ördüm. Gercekten ayakta cok harika duruyor. Çok ta sıcak tutuyor. Ayakları cok üsüyenler için hem şık hemde harika bir ev ayakkabısı diyeceğim...Almak isterseniz Pasajıma  bakabilrisiniz  yada PTT Kargo ile Kapıda ödeme seceneğiyle yollayabilirim.....

Devamını Oku...

Yeni yıl ve Hülya Hanımın Siparişleri

2010 DA BÜTÜN UMUTSUZLUKLARI ARKANIZDA BIRAKARAK 2011'E YENİ UMUTLAR VE SAĞLIKLA BAŞLAMIŞ OLMANIZI DİLERİM.............

   

Hülyacım yeleklerin sana ulaşmadı ama resimlerini koydum ben.:)) Kargo bugun adreste eksiklik deyince ve geri gelince çok üzüldüm. Bizim burada aslında 3 Tane ptt küçük şubelerinden var ama üçünede kargo verince Barkod numarası vermiyorlar.Barkod numarası için dağıtımı arıyorsunuz. Telefona bakan görevliye derdinizi anlatıyorsunuz 10-15 dakka sonra arayın diyorlar. Ptt gibi yaygın ve sistemi kurulu bir şirkette böyle şaçmalıkların olması çok komik.Yazıcıları var bilgisayarları var eee neden vermiyor barkod no anlamıyorum.

Devamını Oku...