Ana SayfaFacebookPasajım Emeksensin Blog dükkanı

Pınar Hanım'ın Siparişleri


Çok severek ördüğüm bir takım oldu. Bayılıyorum bebek ürünleri örmeye vede onları süslemeye keske alternatıfım daha fazla olsa ama Emıinmönune inince buluyorum alternatıfler o kadar burada doğru dürüst ip satan yer bile yok..
 Bu yaz boş boş oturmuyacağım yenı modeller hazırlıyacağım kışa..




Devamını Oku...

İşte Tüm Annelerin Merakla Beklediği Tarif!

Son zamanlarda herkesin konuştuğu hatta Obama’nın hanımının bile merak ettiği tarif; Pınar Labneli!

Herkes bu tarifi merak ediyor, lezzeti dünyanın bir ucuna yayılıyor.

Pınar Labneli Yedi Baharatlı Pasta’nın tarifini www.facebook.com/PinarLabne adresinden öğrenebilirsiniz.

Diğer Pınar Labne’li tarifleri herkesten önce öğrenmek için sayfayı takip etmeyi unutmayın!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Devamını Oku...

PTT ile SIKICI BİR HAFTA

Teslim ettiğim urunlere devam fakat bu ptt kargoya mutlaka cözum bulunmalı..Bu hafta 2 subeyi şikayet etmek zorunda kaldım..3 tane kargo poşetiyle gittim subeye 20 kısıye yakın sıra bekledim ve sıra ba geldiğinde memur kusura bakmayın toplu kargo almıyoruz dedi..Merkeze gidin dedi ..Böyle sacma olay mı var ya ptt yi arıyorsunuz almak zorundalar 10 pakette olsa almak zorundalar öyle bır uygulamamız yok diyor..Memurun dediği ise ben 3 paket verirsem kargoya sırada bekliyenlere haksızlık olurmuş peki 4 mektup yada 2-3 fatura ödeyenler haksızlık yapmıyormu diyorum kargonun işlemı uzun suruyor diyor...




Devamını Oku...

Ptt Kargo ve Almanya Siparişlerim

,
Almanya Belma Hanım'a giden takım..3-6 aya göre ördum.Her zamanki gibi ipim coton. Örmek çok büyük zevk birde kargolama derdim olmasa..Buradaki kargoya gittim biz yurtdışı almıyoruz merkeze gidin dedi..merkezde cok yakın sanki otobusle 46 durak.bu arada üsenmedim durak saydım..Neyse oğlumla merkezden yolladım..Ertesi gun tekrar kargom vardı 3 paket.Şubedeki memur toplo gönderim almıyorum sıradakilerden izin alın dedi bende peki benim önumdeki bayan 5-6 fatura ödedi o toplu değilmi dedim oracıkta ptt sikayeti aradım hayır almaları lazım sınır yok subelerde dedi..Ben bıktım bu ptt kargonun rahatlığından..

Devamını Oku...

Bozuk bilgisayar ve yeni babet

Bu aralar bloğumu kasattım siparişleriömin yoğunluğundan pek fazla giremedim birde yandım bu arada onunlada boğuştum bunlar yetmezmiş gibi bilg hard disk yaktı anlıyacağınız aksilikler yakamda galiba.. Bunada şükür..27 numara çalıştığım çift tabanlı babet . Coton ip kullandım herzamanki gibi..

Devamını Oku...