Ana SayfaFacebookPasajım Emeksensin Blog dükkanı

Bu haftanın işleri




Bu hafta taile çıkmadan önce dün kargoya verdiğim siparişlerim..Ne zamandır bebek patikleri örmekten buyuk babet öremiyordum bu fata ördüm daha devamıda gelecek inşallah..Yeni bir model çalıştım..buyk babetlerde gelince ekliyeceğim umarın onuda beğeneceksiniz..

Devamını Oku...

Şapka Patik Takım



6-12 ay arası bebeklere göre şapka ve patik takım. Hazır hemen gönderilir.İsterseniz tek tekte alabilirsiniz.coton iple örülmüştür..

Devamını Oku...

Gülümser'in Siparişleri...

Yazlık beyaz şapkada kullandığım ipim bitti çok üzüldüm. Aldığım yere söyledim bakacak varsa bana tekrar alacak..harika bir pamuk ip hem bukumu hem rengi tığda harika kayıyor..ihracat iplerden buda hiç anlamam neden bizde üretmezler bu ipler..Acrilik iplik kullanmayı hiç sevmiyorum ben zaten cocuklara ördüğüm için coton ipten vaz gecemiyorum hem 4 mevsim kullanılıyor hemde cok sağlıklı ip..Umarım devamı gelir bu iplerin..

Devamını Oku...

Sizi ilgilendiren haberleri kaçırmayın!



Gündemde merakla takip ettiğiniz bir konuda gelişmeler oldu mu? Sevdiğiniz yazarın yeni kitabı ne zaman raflarda olacak? Bu yaz ilginizi çeken bir kültür sanat etkinliği var mı? Peki en son moda trendlerini biliyor musunuz? 

Böyle soruların cevabını merak ediyorsanız, hurriyet.com.tr'nin ücretsiz bir hizmeti olan Mind sizin için çok faydalı olabilir. Mind, önemsediğiniz konularla ilgili hiç bir haberi kaçırmamanızı sağlayacak. Merak ettiğiniz konularda yayınlanan haberler size e-posta aracılığıyla bildirilecek.

Peki Mind nasıl çalışıyor? Mind websitesine girerek (http://mind.hurriyet.com.tr) kaydolun ve takip etmek istediğiniz konuların listesini oluşturun. Örneğin: "diyet", "sergi", "Ara Güler", "defile" ve "Elif Şafak". Artık bu konularla ilgili yayınlanan haberlerden, tercih ettiğiniz sıklıkta gönderilecek e-postalar sayesinde haberdar olacaksınız.

Eğer bir haber yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak isterseniz, Mind'ın masaüstü uygulamasını da yükleyebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz zaman Mind websitesinden, takip ettiğiniz konularla ilgili geçmişte yayınlanan haber başlıklarına ulaşabilir ve bunları haber arşivinize ekleyebilirsiniz. 

Mind, ilgilendiğiniz haberlere ulaşmanın en kolay yoludur. Siz de tıklayarak takip listenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz...


Bir bumads advertorial içeriğidir.




Devamını Oku...

AIRPORT AVM BİT PAZARI

İstanbul Ataköy’de bulunan Airport Outlet Center her  açık otopark alanında “Bit Pazarı” etkinliği düzenliyor.
 Ne zamandır gitmk istiyordum en sonunda gidebildim. Ama hata yapmışım cocuklarla gittim. Gezmeye doyamadığım bir pazar..Kuçuk ama gezmesi cok zevkli harika ürünler var..Birden kendinizi eskide buluyorsunuz..Mutlaka sizin de cocukluğunuza ait bir şey vardır.
 En kısa sürede tekrar gideceğim.Neler var neler..Eski mektuplar. Arapça yazılar. osmanlı yazıları,kitapları,kocaman kocaman kapı kilitleri,oyuncaklar,porselenler yok yok aslında..
 Hele takılar yada eskiden kalma küpeler. bilezikler, kolye ucları, elmas ve yakuttan bileklik,gözluk,semaver, keske buyuk bir evim olsaydı bir köşesini döşeyebilseydim buradan aldıklarmla..

 Standlara dolaşmaya başladığınızda gramofonlar calan muzikler sizi gercekten etkiliyor..Pikaplar o kadar guzel calıyorkı cd ler ne ..


 Buyrun filim cekelim kaç yıllık kamera o kadar hosuma gittiki ve hala çalısıyor..


  Osmanlı işlemeli kumaşlar, bakır öbjeler, dürbünler, çarıklar, tablolar, her sey var mutlaka gezin derim her cumartesi saat 10:00 18:00 arasında ...
 Aaa birde Cuma günleri organik ürünler pazarı kuruluyormuş. Onada gitmek istiyorum..Ne kadar guzel keske her alışveriş merkezinde bu tarz etkinlikler olsa.











Devamını Oku...

Kırmızı Güllü Şapkam

Devamını Oku...

Hello Kitty Şapka 6


6 yaş için ördüğüm coton şapka ..Çok severek örüyorum şapkaları her biri farklı bir model olduğu için dahada zevkli oluyor örmek..

Devamını Oku...

Panda Şapkam


6 yaşa göre ördüğüm panda şapka buda diğerleri gibi coton iple ördum şapkalarım sahibine ulaştı ama ben anca koyabiliyorum nete...

Devamını Oku...

Lacivert Coton Şapka

Şapka örmeye devam ediyorum bu ara ve cok buyuk zevkle örüyorum..Şapkayı örmek birsey değilde çiçekleri inanın onu örmek dikmek cok uğrastırıyor.Birde Yasemin'den aldığım iplerle dikmek cok harika içten hiç belli olmuyor..Hayalet ip diye satıyor ..Tavsiye ederim..

Devamını Oku...

Harika Bir Çekiliş

Harika cuzdn ve guzel çekliş katılmak iterseniz http://reyhanlahersey.blogspot.com/2011/07/hediyekipling-cuzdan.html

Devamını Oku...

Kahverengi Şapkam



Bu ara sırf şapka örüyorum aradada converse ve bandana buda yeni şapkam..Coton iple ve 4-10 yaş arasına göre ördüm..Cok zevkle ördüğüm model..

Devamını Oku...