Ana SayfaFacebookPasajım Emeksensin Blog dükkanı

HELE ŞÜKÜR AÇILDI....


Günlerdir bloggra giremiyodum hele şükür girmeyi başardım. Bu şapkayı hediye olarak bir arkadasımın yeğenine ördüm.Bambu ip kullandım .

Bu patikleride de örgü dünyasından nurcan.37ve kızına takım olarak ördüm. Kızına 25 numara öreceğim için %100 coton ip kullandım ee anneyi ayırmak olmaz onunda patilerini coton iple ördüm..İyi günlerde kullanırlar inşallah..

Devamını Oku...

Bloggra giremiyorum

Kaç gündür bloggera ve g maile giremiyordum delirdim. Ne kadar da önemli bir yer oluşturmuş hayatımda yaptılarımı paylaşmak ve sizlerin bloglarını okumak..En sonunda oğlumunda yardımıyla vtunnel diye bir site aracılığıyla fgirdim..Yardıma da yazdım ama cevap bekliyorum.Acil yardımmm arkadaşlar aranızda bu problemi cözümlemiş olan varsa banada yardımcı olsun cünkü bu siteden girince resim yükleyemiyorum

Devamını Oku...

BEYAZ - PEMBE BABETLERİM


Yeni bebek babetlerim. Bu babteleri örmek o kadar zevkli ki..İnanın ben bir çift babeti örene kadar ne kadar uğrasıyorum. Ama bitince onları masanın üzerine koyuyorum vede gelip gidip bakıyorum.Aman sağı güzel durdu ayağa düzgün oturdu derken her bir babette yeni bir heyacan yasıyorum..

Yani basma klıp standart bir çizelgeyle yapmıyorum. Benim yaptığımı önce ben beğenmeliyim ki sonra burada sizlerle paylaşayım. patiği bitirdikten sonra birde süslemesi var tabiki oda ayrı bir uğraş oluyor.

Devamını Oku...

BEYAZ TURQUAZ BABET


Beyaz ve mavinin uyumu...Her mevsim patiklerim.18 numaraya göre örülmüştür.%100 coton iple ördüm..

Devamını Oku...

PEMBE PATİKLERİM

Pazar günü teyze oldum..Alp Çınar bey heyecenlı bir beleyisten sonra aramıza katıldı ama ben bir türlü resimlerini alamadım. Ayy cok tatlı bir bebek. Benim ufaklık kocaman geldi gözüme birden. Bende teyze olarak sıvadım kolları patikler ördüm. Dügme bulamadım onlara göre düğmelerini dikeyim en kısa sürede onlarıda sizlerle paylaşacağım...

Bu patiğimde 6-12 ay arası bebeklere göre ve diğer patiklerim gibi %100 coton.Çift taban..

Yaz geliyor sandalet yapayım dedim tabanları hazırladım ama havalar 2 gündür soğuk ve yağmurlu...Bende elimdeki siparişleri bitireyim de hemen onlarada baslıyacağım..

Devamını Oku...

EBRULİ BLUZ VE BOLERO TAKIM


Kız cocukları olan anneler ne kadar şanslılar. Çok güzel ve rengarenk giydirebiliryorlar. İp almaya gittigimde renkleri görünce dayanamıyorum o kadar cok renk ve cesit varki. Ben sadece Cotton ve Banbu iplerden seçip alıyorum. Bebeklere alerji yapmasın diye birde yaz-kış kullanılabiliyor.

Bu takımıda /100 bambu iple ördüm. 1-2 yaş arasına uygundur.isterseniz takım olarak sterseniz bolero ayrı bluz ayrı alabilirsiniz. Aslında bunu bir bebek üzerinde resimlemek isterdim ama cevremde o yaşlarda kız bebek yok.

Devamını Oku...

ANNELER GÜNÜ'NİZ KUTLU OLSUN



Karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum anne. Anne olunca seni ne çok sevdiğimi ve değerini bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Annemim, tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun...
Annelik bence en zor meslek..Ne tatili ne dinlencesi nede süresi var..Annenin bir gecesini buradan okuyabilirsiniz.

Devamını Oku...